Екодизайн ванної кімнати від Delpha

Екодизайн зараз стає одним із затребуваних та модних напрямків створення оригінального інтер'єру будинку чи квартири. Особливо еко тема актуальна для міських жителів мегаполісів, адже у кам'яних стінах так приємно відтворити природні умови.

Французька компанія Delpha розробила колекцію меблів для ванних кімнат в еко-стилі, що отримала назву Collections In?dites, що буквально означає "Невидана колекція", так як концепти меблів поки не для продажу.

ванна кімната в стилі екодизайну, Delpha

У виготовленні предметів інтер'єру ванної кімнати використані тільки натуральні матеріали - деревина та перероблена сировина. Пастельні відтінки нейтральної гами створюють атмосферу гармонії та рівноваги з природою, заспокоюють та налаштовують на позитивне сприйняття світу.

Меблі були сконструйовані за проектом французьких дизайнерів Antoine Fenoglio і Fr?d?ric Lecourt з дизайнерського агентства Sismo Design. Натхнення для концепту знайшлося в коротенькій цитаті «якби у нас був час жити»… Частина колекції, представленої тут, складається зі столу із вбудованою раковиною, великого дзеркала, світильника — торшера, шафи-пеналу та пуфу, що одночасно виконує роль тумби для зберігання.

дзеркало з поличками для ванної, Delpha

Велике дзеркало із заднім підсвічуванням оснащене кількома невеликими відкритими поличками, склянкою для зубних щіток та стильним годинником.

стіл з вбудованою раковиною, Delpha

Консоль із вбудованою раковиною у вигляді чаші також виконує роль туалетного столика з невеликими ящиками для косметики та інших речей. Збоку передбачена поперечина для рушників.

шафа-пенал, торшер - вішалка, Delphi

Світильник - торшер є ніби продовженням ніжки столу, виростаючи з консолі. Та й зовні він нагадує молоде деревце з пагонами, що також виконують функцію вішалки. Крім того, на світильнику прикріплено невелике люстерко. З високої шафи для ванної також росте гілочка, на яку зручно вішати одяг та банні халати.

пуф-тумбочка, Delphi

Невеликий пуфик-тумба чудово доповнює інтер'єр ванної кімнати. Всі предмети меблів прикрашені блакитним квітковим орнаментом, який зв'язує весь концепт в єдине ціле.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *