30 найкращих ідей, що подарувати на 1 рік дівчинці

Напевно, кожен дорослий стикався з проблемою, пов'язаною із вибором подарунка на 1 рік дівчинці.

Вибрати перший подарунок однорічній дитині не так вже й важко, але перший у житті день народження повинен бути особливим, тому підійти до цього потрібно з відповідальністю. Вибір сюрпризу для дитини може ґрунтуватися на великій кількості факторів. Підібрати подарунок можна грунтуючись на характері малюка, можна зробити ухил у бік ігор, що розвивають, або подарувати веселу іграшку, яка буде захоплювати доньку.

Якщо Ви хочете отримати моментальну відповідь на питання - що подарувати на рік дівчинці, не замислюючись про його призначення, зверніть увагу на список найпопулярніших презентів.

  • 1. Толокар – це машина, на якій маленька принцеса кататиметься, відштовхуючись своїми ногами від підлоги. Такі іграшки іноді оснащені допоміжними елементами – музика, клаксон, різнокольорові ліхтарики та інші.
  • 2. Подібно до толокару – конячка, на якій також можна кататися. Така конячка музикою, що програється, та іншими звуковими ефектами однозначно буде радувати однорічну дівчинку.
  • 3. Взимку подаруйте санки, на яких малечу кататимуть батьки.
  • 4. Кожен малюк любить будувати власний будинок із підручних коштів, які тільки знайде у квартирі. Гарним подарунком стане будиночок, у якому можна буде грати.
  • 5. У кожної доньки є ляльки, тому коляска для ляльок займатиме і радуватиме.
  • 6. На тривалий час малюка займе басейн із м'ячиками.
  • 7. Зайняти маля творчою грою може пластилін, з якого він зможе робити що тільки спаде на думку.
  • 8. Дочка, яка обожнює ігри в дочки-матері, сподобається лялька. Реалістичним доповненням стане функція перевдягання ляльки, годування та прогулянки з коляскою.
  • 9. Розвитку маленької красуні допоможе музичний килимок, який також заспокоюватиме дитину.
  • 10. Що подарувати дівчинці на 1 рік, щоб підкреслити красу та неповторну особливість? - Яскраві черевики, що запам'ятовуються. Це також навчить дитину взутися та шнурувати.
  • 11. Велосипед з підтримкою у вигляді додаткових коліс безсумнівно запам'ятається дитині, яка мріє про власний транспорт. Такий презент також буде розвивати фізичні можливості дитини.
  • 12. Планшет для малювання. Для того, хто любить творчість, це стане пам'ятним подарунком.
  • 13. Традиційний подарунок - м'яка іграшка, яка своїм милим виглядом і яскравим розфарбуванням буде захоплювати вашу дочку.
  • 14. Майбутньому музикантові сподобається якийсь дитячий музичний інструмент, який розвиває слух.
  • 15. Килимок у вигляді пазла розвиватиме вашу доньку з раннього дитинства.
  • 16. Кожна маленька красуня любить гойдатися на гойдалках, а отже, гойдалка стане джерелом непідробної радості для маленької принцеси. Виберіть гойдалку у формі кумедного звірятка.
  • 17. Що подарувати дівчинці на 1 рік для того, щоб маля розвивалося? Можна підібрати якийсь конструктор - викличе інтерес і маля захоче конструювати фігури з яскравих деталей.
  • 18. Розвитку координації та спритності допоможе дитячий боулінг – оригінальний подарунок, який займе малу на тривалий час.
  • 19. Іграшки, що говорять, які програють різні музичні або діалогові доріжки при натисканні на кнопку дуже популярні серед дітей.
  • 20. Наклейка на стіну для вимірювання зростання дозволить фіксувати зростання дівчинки на різних проміжках її дорослішання.
  • 21. Фотосет для дітей – коли принцеса виросте, то зможе подивитися на власні дитячі фотографії у високій якості.
  • 22. Дитині на 1 рік можна подарувати маленький замок із тунелями та маленьким басейном із м'ячиками, в якому красуня гратиме.
  • 23. Дитячий рибальський набір – гарний подарунок дитині на один рік.
  • 24. Нічник зі світловими ефектами та фігурками стане чарівним подарунком на 1 рік дівчинці, який занурить дитину в маленький казковий світ.
  • 25. Для того, щоб дівчинка вчилася говорити, буде доречно подарувати іграшку, що говорить, за якою вона зможе повторювати.
  • 26. Пальчикові фарби дозволять малюкові малювати своїми ручками, а ляпки можна зберегти на багато років.
  • 27. Ігри з піском - подарунок для активного проведення часу, ваше диво зможе ліпити різні вироби за допомогою форм і творити композиції, які тільки захоче.
  • 28. Дитячий телефон – для наслідування дорослих.
  • 29. Набір кухонного начиння для дітей дасть вашій маленькій дівчинці відчути себе справжньою господаркою.
  • 30. Костюм казкового персонажа дозволить приміряти вашій дочці образ улюбленого героя.

Що подарувати дівчинці на 1 рік на день народження?

Відмінні ідеї подарунків можна знайти і в окремих категоріях, якщо у Вас є переваги.

Найкращий презент

Найкращий подарунок – це подарунок, який одночасно дозволить розвиватися малюкові і радуватиме і захоплюватиме. Одним із таких подарунків є толокар зі звуковим супроводом. Донечка розвиватиметься як фізично, завдяки роботі рук і ніг під час керування, так і інтелектуально, за допомогою повторення цифр і літер, що вимовляються машиною.

Оригінальне

Шнурівки – аналог пазла, де елементи картинки, що складають, приєднуються один до одного завдяки шнуркам.

Зроблене своїми руками

Якщо у Вас є певні навички, можна самостійно спорудити іграшку для малюка. Наприклад, змайструвати модель санчат з колесами, які можна буде катати навіть улітку. А якщо ви вмієте в'язати, то зв'яжіть таких пташок.

Для фізичного розвитку

У цьому віці дитина активна. Для того, щоб допомогти дівчинці у розвитку фізичних здібностей, подаруйте іграшку, яка має на увазі активні дії. Це може бути велосипед або толокар, батут, м'яч, гойдалка, дитячий басейн та багато інших.

Для розвитку творчих здібностей

Розмальовка - гарний подарунок на рік дівчинці, який сприятиме розвитку її творчих здібностей. Для тієї ж мети можна подарувати платформу для малювання, крейду, фломастери і так далі. Головне – це безпека для вашого малюка.

Від хресної

Відмінним презентом від хресної може стати іграшка, яка зможе розмовляти зі своїм власником, це дозволить дівчинці підняти навички вимови. Ще одним чудовим презентом може стати піжама – чудовий сюрприз хрещениці.

Корисне

Корисність і практичність подарунка оцінять швидше батьки, ніж дитина. У цьому випадку практично подарують санки, які дозволять контролювати пересування доньки під час прогулянок узимку. Практичним презентом будуть і різні предмети, що задають безпеку для малюка – м'які кути, заглушки розеток, замки.

Незвичайне

Робот, який може виконувати різні команди, стане справжнім джерелом для дослідження. Або робот-риба, що плаває у воді.

Цікаве

Для малюка буде цікавим великий набір косметики для дітей, з яким маля точно не занудьгує і зможе наслідувати свою маму.

Ірпінь.

М'які тапочки у формі прикольних і кумедних звіряток будуть захоплювати малюка і зігрівати його маленькі ніжки.

Двійнята

Двом прекрасним малюкам можна подарувати одну коляску на двох або стільчик для годування. Прикольними будуть костюми для двійнят.

Що дарувати не потрібно?

Головне при виборі іграшок для дитини це питання безпеки. Виходячи з цього, не варто дарувати іграшки та ігри, що містять маленькі деталі та запчастини, які під час гри діти можуть проковтнути.

Не потрібно так само дарувати надто складні для однорічної дитини іграшки, наприклад, на радіокеруванні. Діти у такому віці просто не розуміють, як з ними треба поводитися та користуватися.

При виборі презенту зі звуком варто звернути увагу до гучності доріжок, що програються. Занадто гучний звук може злякати чи нашкодити слуховому апарату малюка. Вибирайте ігри із середньою та низькою гучністю.

Не забудьте про маму!

Для мами маленької принцеси варто вибрати сюрприз, адже для неї перший рік життя дитини – величезна подія. Достатньо буде подарувати красивий квітковий букет, а до нього – гарні смачні цукерки або торт. Тут найголовніше виявити увагу до мами дитини.

Висновок

Підібрати презент до смаку кожному малюку абсолютно реально, найголовніше – пам'ятати про безпеку та підходити до вибору з розумом. Догодити однорічному синові чи дочці набагато легше, ніж може здаватися на перший погляд.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *