Як вигідно купити меблі у кредит?

Якщо у Вас є бажання придбати новий меблевий гарнітур, але немає бажання чи можливості виплатить одразу цілу суму, то тут вигідні умови покупки меблів у кредит. Можна купити різний товар, який коштує понад 500 грн., у кредит чи на виплат.

Більше немає необхідності відкладати гроші, а відповідно і покупку нового дивана, гарного функціонального ліжка в спальню, практичної та сучасної кухні, де вже є вмонтована техніка. Не варто чекати на виконання мрії, її можна реалізувати прямо зараз та до того ж на цілком вигідних умовах. Відмінність лише тому, що можуть запропонувати різні банківські установи.

Як відбувається оформлення кредиту на меблеві гарнітури:

  • уточнити у менеджера, чи є модель складі;
  • забронювати товар;
  • оформити замовлення;
  • отримати від продавця рахунок;
  • зайти у відділення банківської установи та оформити кредит.

Невеликий путівник банками

  1. Forward Bank. Початковий внесок складає 0%. Сума, на яку банківська установа може оформити кредит, становить 25 тисяч гривень. Період кредитування – до 2 років. Перші чотири місяці внески без комісії. Починаючи з 5 місяця до закінчення кредиту, комісійний збір становить 3%. Для оформлення кредиту знадобляться лише паспорт та ідентифікаційний код.
  2. Укрсиббанк. Початковий внесок – від 10 до %. Сума, на яку можна оформити кредит у цьому банку, – до 25 тисяч гривень. Термін кредиту – до 2 років. Комісія щомісяця 2,2%. Разова комісія становить той самий відсоток. Для оформлення кредиту знадобляться лише паспорт та ідентифікаційний код.
  3. Приватбанк. Пропонується миттєва розстрочка та оплата частинами. Миттєва розстрочка до 35 тисяч гривень на місяць. Термін – до 36 місяців. Комісійний збір щомісяця – 3%. Для оформлення знадобиться лише картка Приватбанку. Оплата частинами також до 35 тисяч гривень, але на 9 місяців. З 1 по 4 місяць – нульовий комісійний збір. Починаючи з 5-го, він становить 3,51 TP3T. Для оформлення знадобиться лише картка Приватбанку.
  4. Альфа Банк. Сума кредиту – до 50 тисяч гривень. Початковий внесок нульовий. Термін кредитування – до 36 місяців. Комісійний збір перші 4 місяці також не нараховується. А починаючи з 5-го, він становить 3,51 TP3T. Немає страховки від 0,11 TP3T. Знадобиться паспорт, ідентифікаційний код, вік від 21 до 70 років, обов'язковою є актуальна реєстрація.

Оформлення розстрочки від Приватбанку

Щоб купити гарнітур на виплат від Приватбанку, необхідно бути власником одного з типів кредитних карток.

Плюси придбання меблів на виплат:

  1. Вигідні умови. Немає відсотків і найменша, наскільки це можливо, комісія, виходячи з типу товару, який купується.
  2. Заощаджується час. Оформлення покупки меблів займає буквально півхвилини.
  3. Оформлення без будь-яких складнощів. Договір – це чек із усіма потрібними даними. (Не потрібна довідка про доходи, ідентифікаційний код і навіть паспорт, лише картка Приватбанку).

Вносити кошти дозволяється навіть без відвідування банківської установи, що дуже зручно.

Частину асортименту представленого інтернет магазину можна придбати через послугу «Оплата частинами», інше купується за схемою «Моментальна розстрочка». Деталі з усіх цих умов можна уточнити у менеджерів інтернет магазину. Дізнатися ліміт картки можна, якщо надіслати SMS-повідомлення з текстом chast на номер 10060 або переглянути в категорії «Кредити» у службі «Приват 24».

Оформлення кредиту – справді практичне та раціональне рішення. Меблі Ви отримуєте відразу, а розраховуєтеся з часом. Вибрати на умовах кредитування можна будь-які меблі:

  • ліжка;
  • дивани;
  • дитячі меблі;
  • столи;
  • цілі кухні;
  • стільці;
  • комоди та інше.

Якщо у Вас виникли запитання, зайдіть у розділ «Контакти» і виберіть оптимальний спосіб зв'язку. Оплачувати замовлення, якщо Ви не оформляєте кредит, а вносите всю суму відразу, також можна різними способами, наприклад, готівкою, на карту, за допомогою терміналу. На всі види товару розповсюджується гарантія. Однак мають бути дотримані умови. Зокрема, якщо збирання меблів здійснювалося не представником магазину, через що сталися механічні пошкодження. Якщо на частині меблів вплинула вода або інша рідина, якщо меблі були пошкоджені через стихійне лихо. На всі запитання дадуть відповідь менеджери.

Ви можете повернути меблі протягом 14 днів за умови заощадження її товарного вигляду та споживчих характеристик і, зрозуміло, за наявності головного доказу придбання меблів – чека. При замовленні меблевого гарнітура за індивідуальними параметрами вноситься передплата.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *