Меблі Лофт – ідеальне поєднання практичності та стилю

Лише кілька десятків років тому створення інтер'єру в стилі Лофт вважалося моветоном. Сьогодні подібним нікого не здивуєш. Більше того, оформлення приміщень у вигляді горища занедбаної промислової будівлі є одним із головних трендів сучасності.

За останні роки кількість шанувальників досить простих, функціональних та практичних меблів у стилі Loft багаторазово збільшилася. В основному предмети інтер'єру з металу та дерева мають попит у досить молодих і активних людей.

Стильні та практичні Лофт меблі допоможе створити оригінальний та стильний інтер'єр:

  • у квартирі чи будинку;
  • в офісному приміщенні;
  • у комерційному закладі.

Металеві деталі конструкції кожного столу, стелажу, крісла, ліжка в стилі Лофт або будь-якого іншого представника меблів зазначеного різновиду здатні:

  • забезпечити високу міцність усієї конструкції;
  • наочно показати надійність та довговічність виробу;
  • створювати оригінальні та химерні тривимірні конструкції.

Використання дерева в конструкціях із сталі дає можливість ще більше підкреслити головні особливості металевих конструкцій, ушляхетнити їх зовнішній вигляд і зменшити ймовірність контакту різних предметів із металевою основою.

Чи може простий обиватель купити якісні меблі у стилі Лофт?

Сьогодні кожен громадянин може без будь-яких труднощів вибрати хорошу меблі Loft практично у будь-якому меблевому магазині. Найчастіше подібні предмети обстановки коштують досить дорого. Однак це твердження застосовується лише до дизайнерських меблів від відомих європейських брендів.

Крім імпортної меблевої продукції даного типу в електронних каталогах досить відомих магазинів меблів можна зустріти безліч елементів інтер'єру зі сталі та дерева з досить демократичним цінником.

Розроблені українськими дизайнерами та створені на території нашої країни Лофт меблі не поступаються закордонним аналогам за якістю виготовлення, а коштують набагато дешевше.

Вітчизняні виробники готові запропонувати кожному бажаючому:

  • стильні та компактні полиці з металу та дерева;
  • місткі та довговічні стелажі в стилі Loft;
  • зручні столи для кухні, вітальні та робочого кабінету;
  • оригінальні журнальні столики з металу та дерева;
  • практичні ліжка у стилі Лофт.

Замовити всі перелічені види меблевої продукції можна у перевіреному часом та численними клієнтами інтернет-магазину Харків Меблі. Широкий асортимент доступних позицій дасть вам можливість підібрати найбільш підходящу модель ліжка, стелажу або столу в стилі Лофт, а прийнятний цінник на всю продукцію не дозволить витратити весь сімейний бюджет.

Джерело: kharkivmebel.com

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Думки 2 про “Мебель Лофт – идеальное сочетание практичности и стиля”

  1. Хозяин дома

    Лофт – наш улюблений стиль. Нині дуже популярний. Дозволяє економити і в той же час можна використовувати для обробки більш широкий ряд матеріалів. Зробили у себе зал у стилі лофт.

  2. Базкорд

    Інтер'єр у стилі лофт стає популярним останнім часом. Він і справді виглядає дуже добре.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *