Переваги натяжних стель

Натяжні стелі - найбільш популярне оздоблення стельової поверхні, що надає приміщенню стильного, бездоганного вигляду.

Стабільне зростання попиту зумовлене ще й невисокою вартістю — зараз його встановлення може дозволити практично кожен.

Плюси натяжних стель

Крім доступної вартості, у такої обробки є і безліч інших переваг:

  • Привабливий зовнішній вигляд. І плівкові (ПВХ-покриття), і тканинні стелі з однаковим успіхом приховують усі недоліки, комунікації (проводи, вентиляцію тощо), забезпечать ідеально рівну поверхню. Щодо дизайну, то вибір кольору, фактури надзвичайно великий, особливо це стосується плівкових варіантів.
  • Швидка установка. Монтаж не вимагає попередньої підготовки, під час нього немає великої кількості пилу, відсутні сміття та бруд. Отже всю обстановку в кімнаті можна залишити на своїх місцях. Навіть найскладнішу стелю фахівці встановлять максимум за 5 годин.
  • Екологічність. Обидва варіанти якісної натяжної стелі абсолютно безпечні для людей і навколишнього середовища, можуть використовуватися в дитячій, спальні і т.д.
  • Довговічність. Як правило, гарантію видають на 12 років, але на практиці такі стелі служать бездоганно 30 і більше років (при дотриманні умов експлуатації).
  • Вологостійкість та міцність. ПВХ-стеля врятує вашу квартиру, якщо вас затоплять сусіди згори, протікає дах і т. д. — полотно є абсолютно герметично і може розтягуватися. Все, що вам потрібно, - викликати фахівця, який зіллє воду і відновить стелю. Тканинні варіанти на таке не здатні (і воду пропустять, і самі зіпсуються), зате вони можуть витримати нагрівання до +50 ° С та заморожування до -50 ° С без найменшої шкоди для себе.
  • Практичність. За таким покриттям легко доглядати — достатньо вологої ганчірки і побутових миючих засобів, що не містять спирту. При необхідності його можна легко демонтувати, а потім знову встановити. Також натяжні стелі не вицвітають з часом, не вигоряють навіть під прямим сонячним промінням.
  • Унікальний дизайн. Така обробка може бути будь-якої форми, виконана в кілька рівнів, створена із застосуванням фотодруку, у тому числі унікального, запропонованого вами. Також можна встановити підсвічування, нанести об'ємний 3Д малюнок.

Якісні натяжні стелі, в тому числі за індивідуальним проектом, можна замовити на сайті https://artpotolok.kiev.ua/raschet-stoimosti/. Компанія Art Decor виконує роботи будь-якої складності у мінімальні терміни: навіть багаторівневий варіант, з 3Д-зображенням та унікальним фотодруком вам повністю зроблять максимум за 5 днів.

Такі послуги, як виїзд замірника, розрахунок за планом та центрування шва, надаються безкоштовно.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *