Відмінності та особливості Samsung Galaxy Note 20

Споживачі, яким подобаються гаджети компанії Самсунг, вже змогли оцінити новий телефон Galaxy Note 20. Модель має свої особливості і певні відмінності від попередників.

Чим відрізняється новий флагман?

Необхідно ознайомитися з усіма параметрами, які відіграють важливу роль для мобільного телефону, та вивчити нові показники. Це дозволить вам зробити висновок про високу якість та функціональність гаджета та придбати “Самсунг Галаксі Нот 20” для особистого користування або як подарунок.

Зовнішній вигляд телефону

Новий гаджет відрізняється більш тонким корпусом, панелі виготовлені із міцного загартованого скла. Зверху на верхній частині телефону є фронтальна камера. У гаджеті вбудований ультразвуковий прилад, що сканує відбитки пальців. Він знаходиться під екраном. Цей сканер може розпізнати два пальці одночасно. Позаду є блок із камерами, його зовнішній вигляд досить лаконічний та строгий. Роз'єм, призначений для стілус, розташований внизу зліва.

Дисплей

"Самсунг Галаксі Нот 20" має LTPO-екран на 6,7 дюймів. Це низькотемпературна панель, завдяки якій підвищується енергоефективність гаджета. Як часто оновлюється дисплей? Цей показник дорівнює 120 Гц, при цьому може зменшуватись частота оновлення. Все залежить від зображення, яке відображається. Сам екран досить плаский.

Технічні характеристики

Користувачам доступні дві модифікації. Китайський, американський ринки отримають телефони, де буде встановлений процесор Snapdragon 865 на 8 ядер. Решті країн поставлять пристрої, які укомплектовані новим Exynos 992. Чіпсет тут має більшу продуктивність і менший рівень енергоспоживання. Оперативна пам'ять також залежатиме від комплектації гаджета. Мінімум – 12 Гб, максимум – 16 Гб.

Камери

Компанія Samsung розробила головний об'єктив, роздільна здатність якого дорівнює 108 Мп. У новому гаджеті перископічний телесенсор має 13 Мп та 50-кратний зум, а ширококутний модуль – 12 Мп. Система камер доповнюється спеціальним лазерним автофокусом.

Нові можливості моделі

У Samsung Galaxy Note 20 цифрове перо відіграє роль покажчика. Користувач повинен виконати для цього певні опції. Стілус дозволяє переміщати смартфон за інтерфейсом, виділяти у документах конкретні області. Щодо функціоналу, то з ним зручно проводити презентації. А це величезний плюс для ділових людей.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *