Вибираємо потужний та компактний пилосос для щоденного прибирання

Пилосос давно перестав бути розкішшю, перекваліфікувавшись на прилад для частого або навіть щоденного використання. Особливо це стосується сімей з маленькими дітьми та домашніми тваринами.

За статистикою, при виборі пилососу люди орієнтуються не тільки на потужність та інші характеристики, а й на габарити приладу. У невеликих квартирах не завжди знайдеться місце для зберігання такого начиння, тому добре, якщо пилосос буде компактним. Handmadeidea.com.ua підготував кілька порад щодо вибору пилососу для щоденного прибирання, щоб вам було простіше визначитися з його моделлю.

Види пилососів

  • Класичні. Це звичайні пилососи, що продаються у кожному магазині техніки. Вони складаються з корпусу та шланга/ручки з насадками.
  • Автомобільні. Компактні, зручні, не займають багато місця. Ними дуже зручно пилососити салон авто, меблі та інші важкодоступні місця.
  • Роботи-пилососи. Виходячи з назви, ясно, що такий прилад може здійснювати прибирання без вашої присутності.
  • Вертикальні. Вони компактні та дуже зручні, але досить галасливі. Це потрібно враховувати при покупці.

Добре зарекомендував себе у співвідношенні ціна/якість пилосос Електролюкс. Загляньте на сайт https://stylus.ua, тут великий вибір моделей цього бренду в різній ціновій категорії. При виборі будь-якої техніки ми рекомендуємо довіряти лише перевіреним виробникам, які давно на ринку та встигли здобути позитивну репутацію в очах мільйонів клієнтів.

Що щодо типу збирання?

Тут вам потрібно визначитися самостійно: досить традиційного сухого прибирання пилососом чи є сенс переплатити за функцію миття? Сухе прибирання допомагає очистити будь-яку поверхню від пилу та дрібних забруднень. Що стосується вологої, під нею мається на увазі миття підлог, чищення килимів, м'яких меблів та вікон. Якщо фінансові можливості дозволяють, ми рекомендували б розглянути можливість придбання пилососа 2 в 1, тобто з сухим і миючим прибиранням. Так ви матимете можливість самостійно вибирати тип прибирання для кожної конкретної ситуації.

Говорячи про тип пилозбірника, їх всього три: мішок, циклонний фільтр, аквафільтр. Так як ми розглядаємо компактні пилососи, циклонний фільтр відразу відпадає, тоді залишається мішок та аквафільтр. Система, що працює за допомогою очищення водою, значно ефективніша.

Сподіваємося, ми хоч трохи змогли допомогти вам зорієнтуватися при виборі пилососа для щоденного прибирання.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *