Скляна тара: полиця з банок своїми руками

Зручна та функціональна поличка для різних дрібних речей, зроблена зі скляної тари, а саме – з банок! У реалізації цієї ідеї полиці своїми руками використовувалися популярні банки Mason Jar, але насправді застосувати можна будь-які склянки та ємності з широким шийкою.

Оригінально виглядає і зручно зберігати у ванній всякі жіночі штучки: ватяні диски і кульки, спонжі, ватяні палички та інші дрібні, що постійно розсипаються, але потрібні предмети. Використовувати таку функціональну вироби з банок можна в будь-якій кімнаті, наприклад, у робочому куточку рукоділки для зберігання ґудзиків, ниток і стрічок, а на кухні в ємності засипати приправи, крупи, чай-каву, щільно закриваючи кришечками.

За бажанням кожну баночку можна розписати акриловими вітражними фарбами або прикрасити бусинами, мереживом або тканиною. Буде гарно!

Для основи візьміть дерев'яну дошку, яку можна обробити і пофарбувати в бажаний колір.

Основним елементом кріплення тут виступають хомути, придбати які можна в господарському магазині. Хомут кріпиться болтом до дошки, а потім за його допомогою закріплюється скляна банка, ось так:

Готово! Користуйтеся із задоволенням!

Фотографії: lizmarieblog

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *