Оббивка стільців шовковими кулями із губки

Яскрава колекція меблів, що складається зі стільця, табурету та пуфу для ніг турецького дизайнера Meb Rure відразу привертає увагу незвичайним зовнішнім виглядом.

оббивка стільців губкою в шовковому чохлі

Родзинка дизайну меблів – у нестандартній оббивці сидіння та спинки.

Цю ідею можна використовувати для реставрації та оббивки стільців своїми руками.

оббивка стільців та пуфів шовковою тканиною

Оббивка стільців та пуфів виконана з куль щільної губки, яка робить сидіння та спинку м'якими та зручними. Шматки з вторинно використаного натурального непальського шовку обмотані навколо губки, наче чохли. Приємна ніжність та прохолода шовкової тканини особливо цінні у літню спеку. Колірне рішення також продумано, в основному кожна куля виконана у певній гамі, а всі разом кулі викладені в певному порядку, градієнтом.

оббивка табурету своїми руками

Основа кожного предмета колекції виконана з переробленої деревини білого американського дуба. Ніжки легко відкручуються і легко вкручуються назад. Дизайнер пояснює можливість розібрати стільці та пуфи тим, що таким чином допомагає зменшити викид вуглекислого газу в атмосферу, адже для транспортування розібраних меблів знадобиться менший автотранспорт. Та й удома зручно зберігати за диваном, якщо пуф чи табурет не використовуються.

оббивка стільця поролоном

Дизайнерську ідею можна втілити самостійно, своїми руками. Як наповнювач можна використовувати поролон або синтепон. Наповнювач сформувати на кшталт куль, а потім міцно обмотати смугами тканини, стрічками або шнурами. Потім готові кульки пошити разом у чохол і вкрити їм сидіння.

оббивка стільців губкою

Можна навіть так само зробити матрац для відпочинку. Звичайно, спати на такому саморобному матраці постійно не можна, для здорового сну краще вибрати ортопедичний http://matras-vo.ru/kupit-matrasy-kiev

 

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *