Оригінальний комп'ютерний стіл зі старого піаніно

Якби меблі могли говорити, скільки б цікавих історій про колишніх власників ми могли б почути. Напевно, старе піаніно могло б розповісти чимало про своє музичне життя. Але, на жаль, піаніно стають непридатними або просто перестають бути потрібними і їх викидають на звалище.

Втім, для когось старий музичний інструмент – непотрібний мотлох, а для когось – найцінніша знахідка, з якої можна створити своїми руками справжній шедевр для інтер'єру.

комп'ютерний стіл своїми руками з піаніно

Американський дизайнер Brandon на прізвисько Monk вже понад 16 років працює із деревом. Його творча столярна майстерня спеціалізується на використанні повторно перероблених матеріалів та старих антикварних предметів. Тому пройти повз викинуте піаніно Brandon не міг.

 незвичайний комп'ютерний стіл з піаніно своїми руками

В результаті роботи на світ з'явився такий оригінальний комп'ютерний стіл із піаніно. Автор спочатку припускав використовувати комп'ютерний стіл з піаніно для продуктів компанії Apple, тому колірне рішення було вибрано у світлих тонах, щоб гармонувати з iMac та MacBook.

деталі вінтажного столу для ноутбука

Дерев'яна рама практично повністю залишилася недоторканою, як і струнний механізм піаніно. Дизайнер спеціально залишив струни «для візуального та звукового свята почуттів». Всі клавіші з клавіатури були прибрані, а замість них укладено ретельно відшліфовані шліфувальними бруски дерева 5 різних порід: вишня, дуб, тополя, сосна та ялина.

стіл для ноутбука та лава зі старого піаніно

Така текстура поверхні робочого простору нагадує оригінальні клавіші та гармонійно перегукується з «музичним» декором. У такий же спосіб зроблено і сидіння лавки, на якій можуть уміститися кілька дітей та дорослих.

лавка та комп'ютерний стіл з піаніно

Чудове перетворення музичного інструменту на незвичайний комп'ютерний стіл з піаніно!

vintage робочий стіл для комп'ютера з антикварного піаніно

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *