Чому продукція Ceresit найкраща на ринку?

Про найкращих завжди треба розповідати і цей випадок саме такий. Всю продукцію бренду Ceresit в Україні люблять і поважають завдяки числу позитивних моментів, які ви отримуєте купуючи її. Основними принципами, а також стратегією бренду є поєднання європейських традицій, бажання бути найкращими, використання сучасного обладнання та якісних матеріалів. У каталозі товарів під цією маркою є дуже багато будівельних товарів, у чому ви самі переконаєтесь, перейшовши на товарний агрегатор.Всі ціни».

Асортимент дійсно великий і включає:

  • фарби та емалі;
  • кладочні суміші для підлоги;
  • будівельні клеї;
  • штукатурку;
  • шпаклівку;
  • монтажні піни;
  • ремонтні суміші;
  • герметики;
  • ґрунтовку;
  • гідроізоляційні суміші.

Історія бренду

Всі права на цей бренд належать не менш відомій німецькій компанії Henkel ще з 1986 р. Період появи самої марки 1906 р. Протягом усього цього проміжку часу компанія активно розвивалася та вдосконалювалася.

Випуск першої продукції здійснювався на бітумній фабриці Dattelner Bitumenwerke. Результатом старанної роботи стала презентація першого герметика від торгової марки Ceresit. Для тих часів цей будівельний засіб став справді революційним, посприявши спрощенню багатьох процесів у ремонті. Отриманий склад спочатку використовувався як один із компонентів для цементного розчину. Його присутність додавала розчину високого рівня гідроізоляції.

Після визнання у своїй країні як професійного виробника компанія почала працювати на світовий ринок. І вже на початку 20 століття стали з'являтися перші дилерські центри в різних країнах Європи, а також Америки. Незважаючи на зміну власника компанії прагнення створювати революційні склади, яким просто немає рівних, збереглося і бренду Ceresit вдалося не втратити репутацію, що напрацьовується так довго. Щоб стати ще ближче до своїх клієнтів, фірма почала відкривати нові продуктивні потужності в різних кінцях світу, не винятком стала Україна.

Підприємство, на якому виготовляють цю продукцію, називається Хенкель Баутехнік-Україна, що існує в нашій країні з 1999 року. Сучасне обладнання та інноваційні методи сприяють виробленню надійних складів для різних типів будівельних робіт, включаючи облицювання, монтаж, роботу зі підлогою та всіма поверхнями тощо. Крім продуктивних ліній біля підприємства є лабораторія, що займається контролем якості кожного з компонентів сумішей.

Підтвердженням високої якості є величезна кількість нагород, отриманих на різних виставках, а також презентаціях.

Незалежні дослідні центри багато разів називали Ceresit одним із найкращих виробників будівельних матеріалів у всьому світі, саме завдяки якості всіх товарів.

Незважаючи на таку популярність та славу, ціна на продукцію цієї фірми залишається аргументованою та адекватною. Інвестиції у довговічність з надійністю обробки не значні з урахуванням часу терміну служби цих матеріалів.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *