Як вибрати найкращий кухонний гарнітур

Ще в дитинстві кожна дівчинка намагається облаштувати кухонний іграшковий куточок так, щоб і їй і гостям було приємно там знаходитися. У дорослому житті хочеться не менше створити максимально комфортні умови для приготування їжі та її вживання членами усієї родини, а також гостями. У зв'язку з цим іноді виникає ряд труднощів при виборі нового кухонного гарнітура або столу: то габарити приміщення не можуть вмістити бажане, то планування не дозволяє розташувати меблі так, як хотілося б, ціни «кусаються». Як правильно вибирати гарнітури з величезного асортименту та отримувати задоволення від меблевого шопінгу – читайте далі.

Що пропонують меблеві магазини?

Сучасне виробництво сьогодні настільки розвинене, що здатне задовольнити будь-які побажання та запити. Ціни на вироби з дерева, МДФ, ДСП варіюються від бюджетних до дорогих варіантів, надаючи кожному можливість обрати відповідно до своїх фінансових можливостей. Наприклад, кухні, які пропонує один із лідерів нинішніх виробників меблевого світу - компанія МебельОК, орієнтують своїх клієнтів звернути увагу на каталог та ознайомитися з моделями різних видів, таких як:

  • Гарнітури, які встановлюються вздовж однієї стіни, суттєво заощаджуючи простір;
  • Універсальні меблеві вироби для кухні, які охоплюють один із кутів приміщення, де найчастіше розміщується мийка, а по дві сторони від нього розташовуються ящики;
  • Студійні моделі та меблі для кімнат великих габаритів, які можуть вміщати стінку та обідню зону в одному стилі та кольорі, або ж складатися з окремих модулів;
  • Варіанти, де плита, мийка та стільниця утворюють невеликий острівець, а шафки встановлюються вздовж однієї зі стін;
  • Економний варіант із барною стійкою замість столу для максимального збереження вільного простору на кухні, що дуже актуально для малогабаритних приміщень.

Handmadeidea.com.ua вважає, що найкращий з усіх варіантів - це той кухонний гарнітур, який припаде вам до душі і виконуватиме всі функції, які на нього покладаються.

Визначаємось зі стилем

Для того, щоб віддати свій вибір на користь якогось стильового рішення, необхідно порівняти між собою різні моделі. Сьогодні популярністю користуються багато напрямків, основними з яких є:

  • стриманий пастельний модерн, без зайвих незграбностей;
  • мінімалізм, який оцінять любителі металевих вставок та скляних вітрин;
  • етнічний стиль з максимальним використанням природних форм та текстур;
  • актуальний у всі часи класичний стиль із суворим витримуванням тонів, форм та прямих ліній.

Є й інші кухонні гарнітури, які фахівці MebelOk готові втілити в реальність для задоволення своїх покупців. Ціна приємно порадує всіх, хто цікавиться.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Думки 2 про “Как выбрать лучший кухонный гарнитур”

  1. Майя

    Цікавлюсь потихеньку кухонними гарнітурами, тому що в новій квартирі ремонт добігає кінця. Наскільки я тепер знаю щодо матеріалів, найкраще вибирати МДФ. Так набагато практичніше. Щоправда, така кухня і коштуватиме дорожче. В інтернет-магазині MebelOk знайшла багато варіантів, на будь-який «смак і колір» можна доглянути, а заразом і прицінитися.

  2. Галина

    У готових кухонних гарнітурів, і у тих, що зроблені на замовлення, є свої переваги та недоліки. Мені розповіли про них професіонали інтернет-магазину MebelOk. Просто іноді, як у моєму випадку, стандартні шафки неможливо встановити на кухні, особливо на маленькій. Тому доводиться замовляти за індивідуальними розмірами. Але тут великий плюс у тому, що ти можеш вибрати саме ті матеріали та фурнітуру, які тобі подобаються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *