Незвичайний світильник-вітрина для улюблених речей

Світильник-вітрина — це не світильник для вітрин магазинів, як можна було б подумати з назви. Світильники-вітрини в інтер'єрі дозволяють вирішити відразу кілька завдань. По-перше, основне призначення – освітлення простору, а по-друге, спеціальна конструкція світильника дозволяє виставляти на загальний огляд різні речі – сувеніри, іграшки, книги. Таким чином можна часто змінювати композицію у світильнику, фокусуючи увагу та підсвічуючи певні предмети.

світильник-вітрина Whitley Laura Ashley

Відомий магазин меблів та аксесуарів для інтер'єру Laura Ashley представляє цікаву основу для настільної лампи, виконану у формі прозорого скляного бані. Основа Whitley впишеться в будь-який інтер'єр завдяки своєму простому повітряному дизайну. В інтер'єрі скандинавського стилю ви можете залишити основу порожньою або поставити під купол невеликий горщик з рослиною, в класичному інтер'єрі під купол можна поставити мармурову статуетку, а будь-який сучасний стиль підтримати різними яскравими речами у світильнику. До того ж, можна легко змінювати сам абажур. Подивіться, як оригінально виглядає такий світильник-вітрина в інтер'єрі.

настільний світильник-вітрина Whitley з книгами настільний світильник Whitley з парфумами настільний світильник-вітрина Whitley з котушками настільний світильник Whitley Laura Ashley

Промисловий дизайнер Сhen Karlsson запропонував іншу стельову версію світильника-вітрини. Фактично, люстра складається з двох плафонів – невеликого з лампочкою та основного скляного, призначеного для виставки улюблених речей. Світильник так і називається Favorite Things («улюблені речі»). У скляному плафоні зроблено отвір, у якому вільно проходить рука. Таким чином можна помістити у світильник невеликі предмети, які будуть у центрі уваги під чудовим освітленням.

світильник-вітрина Chen Karlsson порожній світильник Chen Karlsson білий світильник-вітрина Chen Karlsson червоний світильник-вітрина Chen Karlsson салатовий світильник-вітрина Chen Karlsson чорний світильник стельовий Chen Karlsson в інтер'єрі

Французька дизайнерка Vanessa Mitrani також придумала свою модель світильника вітрини, який поєднує в собі риси перших двох. Настільний світильник-вітрина має форму юли. У невеликий отвір у скляному плафоні можна помістити маленькі іграшки та сувеніри, а у хромованій верхівці встановлена світлодіодна лампочка, що висвітлює колекцію та простір навколо.

світильник-вітрина Vanessa Mitrani світильник-вітрина Vanessa Mitrani з предметами

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *