Креативні стелажі для кабінету та офісу

У кожному сучасному офісі чи кабінеті, можна побачити стелажі для книг та документів.

Зазвичай, при виборі стелажу звертають увагу на його місткість та габарити, щоби не займав додаткове місце в приміщенні. Але дизайн і зовнішній вигляд, за такого підходу, залишається другорядним. Однак, експерти Handmadeidea.com.ua вважають, що меблі для кабінетів можуть бути не тільки зручними і місткими, а також мати стильний і креативний дизайн.

У цьому огляді пропонуємо розглянути приклади оригінальних стелажів, які будуть справжньою окрасою ділового бізнес-приміщення.

Цей стелаж, хоч і має стандартну форму, зате його креативний дизайн у шаховому стилі відмінно доповнять інтер'єр невеликого кабінету з білим кріслом. Крім строгого, але вишуканого стилю, цей стелаж має відмінну місткість: книги та інша бізнес література розміщуються на відкритих полицях, а документи – у закритих шафках під замком. У наступного стелажу шафки відсутні, зате квадратні полиці виконані у формі ромба, що надає креативний вигляд.

Стелаж зроблений з дерева і має ромбоподібні форми, надає кабінету відчуття домашнього затишку. Тим більше, габарити такої книжкової шафи є достатніми, щоб вмістити в неї домашню бібліотеку.

У сучасному дизайні інтер'єру відомий такий варіант відкритої шафи, як ZigZag. Це нове віяння у світі меблевої моди, полягає у не використанні прямих ліній у конструкції. Зигзагоподібна форма стінок робить їх пропорційно нерівними. Такий геометричний стиль робить ці стелажі головною окрасою кімнати.

В інтер'єрі цього сучасного кабінету використовується креативний стелаж, який справляє не лише функціональний, а й естетичний вплив на атмосферу приміщення. Його геометричний стиль створює ефектне чергування форм. Такі меблі впишеться в будь-який інтер'єр кабінету або офісу, тим більше не займає багато місця.

Іноді стелаж в офісі використовую як перегородку, щоб зонувати приміщення та розділити його на зони. Це виглядає незвичайно та цікаво. У такому випадку конструкція має бути відкрита, без задніх стінок, як показано на фото.

Такий підхід розміщення меблів в офісі використовується не тільки в естетичних цілях. Наприклад, у сильно завантажені робочі моменти, коли швидко потрібно взяти якісь документи з полиці, це допоможе скоротити час, адже доступ до паперів є з обох боків. До того ж, незвичайна конструкція стелажу обов'язково прикрасить своїм креативним виглядом будь-яке робоче приміщення.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Одна думка про “Креативные стеллажи для кабинета и офиса”

  1. stefa

    Дуже цікаві варіанти, дякую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *