9 порад при покупці нових меблів для вашого будинку

Купівля нових меблів для благоустрою будинку - непросте завдання, тому що завжди існує проблема вибору меблів для оновлення якоїсь конкретної кімнати, особливо коли у вас самих з роками накопичилося багато старих речей, з якими ви не поспішайте розлучитися. Нині існує новий сучасний світ меблів. Тим не менш, дерев'яні меблі затребувані у всі часи і їх важко замінити жодним іншим матеріалом.

Перш ніж приступити до покупки меблів, зверніть увагу на кілька важливих моментів. Handmadeidea.com.ua пропонує до вашої уваги кілька порад, які допоможуть вам правильно та раціонально підібрати меблі для вашого будинку:

01. Складання плану розміщення меблів з урахуванням вільного простору

Спочатку оцініть весь вільний простір у своїй кімнаті. Це означає не тільки оцінка розміру вільного простору, де встановлений сам предмет меблів, але й оцінка зручності використання простору навколо цього предмета після того, як всі меблі розставлені в передбачуваних місцях. Наприклад, якщо вам потрібно встановити диван для вашої вітальні, але ви розумієте, що місця для встановлення дивана мало і вільного простору після установки не залишилося, можна розглянути альтернативний варіант – два крісла.

02. Бюджет

Перед придбанням визначте бюджет, який ви можете витратити на покупку меблів та дотримуйтесь його. Хоча завжди краще зупинити свій вибір при покупці меблів на якості та довговічності покупки, але не купуйте щось дуже дороге понад ваш бюджет. Пам'ятайте, що ваші домашні меблі є лише частиною процесу покращення та вдосконалення вашого будинку.

03. Пошук в Інтернеті

Ви можете пошукати в Інтернеті різні варіанти меблів для вашого будинку і визначитися з вибором покупки, що підходить саме вам! Завітайте на веб-сайти різних виробників меблів та інтернет-магазини продажу готових меблів, перегляньте всі колекції продукції і можливо підберете саме те, що вам подобається.

04. Відвідування меблевих магазинів

Все, ви визначилися з варіантом меблів, які відповідають і вашому бюджету і вашому смаку. Ви вибрали свої меблі з пошуку в Інтернеті або по перегляду в журналі, то буде краще, якщо ви особисто відвідаєте меблеві магазини, де у продажу представлені обрані вами меблі і самі подивіться на неї, як вони виглядають наживо і з яких матеріалів зроблені. Це необхідно зробити обов'язково, оскільки важко визначити, як виглядає той чи інший гарнітур, просто дивлячись на фотографію чи читаючи опис.

05. Виставкові макети кімнат

Відвідування меблевих магазинів допоможе вам знайти й інші деталі, які доповнять ваш вибір у впорядкуванні вашого будинку. У багатьох великих магазинів влаштовуються виставкові макети оформлення різних кімнат. Це допоможе вам візуально побачити, як окремі предмети меблів поєднуються в оформленому дизайні на виставковому зразку макета кімнати та допоможе вам визначитися із покупкою гарнітури або окремих предметів меблів для вашого будинку.

06. Візуалізуйте свій дім!

Буває так, що обраний для покупки предмет меблів добре та стильно виглядає у меблевому салоні, а у вашому будинку немає. Тому спробуйте візуалізувати обраний до покупки предмет меблів за розміром, формою, кольором, дизайном, комфортністю та сумісністю до оформленого раніше декору вашого будинку. Використовуйте фантазії вашої уяви для досягнення вашої мрії з оформлення вашого будинку.

07. Вибір меблевих аксесуарів

Під час відвідування меблевих магазинів у пошуках необхідних меблів, зверніть увагу на дизайн в оформленні виставкових макетів кімнат і як розміщені там різні меблеві аксесуари. Це підкаже вам ідеї про те, як самим поєднувати різні предмети та гарнітури, і як можна доповнити інтер'єр свого будинку красивими аксесуарами, перш ніж купувати інші меблі.

08. Замовлення меблів за індивідуальним проектом

Якщо ви не можете знайти цікаві для вас окремі предмети меблів або виникли складності їх вибору: не підходить пропонований у продажу розмір або не відповідає її колір, оббивка, гарнітур не тієї комплектації, то ваш вихід з положення - це виготовлення меблів, що цікавлять вас, на замовлення. При замовленні меблів за індивідуальним розміром або проекту, ви можете внести свої зміни в окремі предмети гарнітура, змінити розміри, колір оббивки, вибрати матеріал тканини на власний розсуд. Вибір за вами!

09. Матеріали, що використовуються для виготовлення меблів

Меблі з деревостружкової плити і плит середньої щільності (MDF) мають ряд недоліків, в порівнянні з меблями з справжньої деревини, оскільки вони швидше виходять з ладу і складніше ремонтуються. Меблі з натуральної деревини завжди у тренді. Можливості обробки цього матеріалу безмежні, тому завжди користуються широким попитом серед покупців. Купуйте меблі зі знаками, в яких чітко вказується тип деревини, що використовується під час її виготовлення.

Матеріали, з яких виробляють меблі, впливають на наше здоров'я, тому саме меблі з натуральної деревини є найбільш екологічно чистими, але й найдорожчими. Природна краса дерева стане основною окрасою вашого будинку.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Одна думка про “9 советов при покупке новой мебели для вашего дома”

  1. Юлия

    Доброго вам дня. Автор просто молодець. Ми перед покупкою меблів теж довго шукали порад слушних. Але, на жаль, тепер хоч зможу посилання статті скинути подругам. Це працює) Моя сусідка так само мені скинула адресу студії інтер'єру та меблів cappuccino. І все у результаті добре вийшло. Меблі зробили в рядки і якісно. Ми задоволені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *