Веселі та незвичайні дитячі меблі

До інтер'єру дитячої кімнати прийнято підходити з усією серйозністю та відповідальністю, адже обстановка в кімнаті має бути безпечною, екологічно чистою, функціональною та створювати правильний позитивний настрій. Канадський дизайнер Judson Beaumont створив просто неймовірні, казкові та чудові дитячі меблі, що поєднує в собі всі необхідні якості плюс величезний запас радості та веселощів!

Кожен, хто дивився мультфільми студії Уолта Діснея, зрозуміє, звідки дизайнер черпав натхнення. У серії меблів для дітей можна зустріти Міккі Мауса з подружкою Мінні, Гуффі, Дональда Дака, а також безліч мультяшних персонажів з «Аліса в Країні Чудес», «Красуня та Чудовисько» та інших фільмів.

Таке враження, що оригінальні дитячі тумбочки, комоди, шафи та підлоговий годинник ожили в житті! Ваші діти, напевно, впізнають у них героїв улюблених мультиків і будуть просто в захваті. Прибирання речей, іграшок і книжок у такі радісні та казкові предмети інтер'єру відразу стане набагато приємнішим і веселішим.

Ще більше фотографій незвичайних меблів для дітей та дорослих дивіться у галереї.

detskaya-mebel-17 detskaya-mebel-19 detskaya-mebel-21 detskaya-mebel-02 detskaya-mebel-03 detskaya-mebel-04 detskaya-mebel-07 detskaya-mebel-11 detskaya-mebel-15

Фотографії: straightlinedesigns.com

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *