Крісло футон для комфортного відпочинку та сну

Немов гніздо, свите турботливою пташкою, крісло футон Nest Chair запрошує у свої м'які та затишні обійми. Цей оригінальний предмет меблів задуманий як гібрид між кріслом і матрацом-ліжком для гостей, тому миттєво комфортне сидіння перетворюється на не менш комфортну лежанку.

крісло футон

Компактність та універсальність роблять це крісло ідеальним предметом меблів для умов невеликої міської квартири або маленького заміського будиночка, де часто бувають гості. А яскраві кольори та сучасний дизайн урізноманітнюють інтер'єр, наповнивши його позитивом та радістю.

яскраве крісло футон

Спроектоване датським промисловим дизайнером Андерсом Баке (Anders Backe), крісло поєднує в собі характеристики двох культур: японської традиції дизайну із західною перевагою функціональності та комфорту. У розкладеному вигляді крісло нагадує футон - традиційну японську постіль, яку розстилають на ніч для сну і прибирають вранці в шафу. Та тільки в цьому випадку шафу можна і не прибирати! Краще посадити всіх гостей у затишні крісла та напоїти смачним чаєм!

крісло футон Nest Chair

Чохол для крісла пошитий з натурального матеріалу, а високоякісний синтетичний наповнювач добре тримає форму, не скочується і не комкуется. Як матрац для нічного відпочинку футон цілком можна використовувати, але не на постійній основі, а на кілька днів. Також крісла можна використовувати на природі, саду або на дачі.

крісло футон Nest Chair

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Думки 3 про “Кресло футон для комфортного отдыха и сна”

  1. Julia

    скільки коштує і як купити

    1. YuPo

      про вартість та можливість покупки можна запитати на сайті дизайнера, який створив крісло. Handmadeidea не займається продажем) посилання на сайт - наприкінці статті. Успіхів!

  2. Максим

    Загалом такі крісла дуже залежать від матеріалів. Якщо робити зручними з м'яких поролонів та якісної тканини, то вартість може сягати 200$.
    В економ виконанні близько 1000 грн. В Україні вже є виробники, які роблять такі речі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *