Мистецтво на дошках: простакуватий і оригінальний декор стін

Що якщо поєднати тонкий вишуканий малюнок та грубі необроблені дошки? Може вийти незвичайна прикраса у country або rustic стилі для порожніх стін вашого будинку. До того ж такий декор стін ви цілком зможете зробити своїми руками, маючи хоча б невелике вміння малювати або змалювати. А якщо ви малюєте дуже добре, то напевно народиться справжній Шедевр настінного мистецтва!

Ось такий легкий триптих із зображенням кульбаби, що втрачає свої пушинки від подиху вітру, виглядає просто і водночас заворожливо. Груба необроблена текстура деревини чудово поєднується з нескладним, але тонким малюнком квітки у русі. Картина зображена на трьох однакових частинах з дерев'яних дощок, які спочатку виглядали зовсім непривабливо:

Пила, наждачний папір, дриль і людський фактор перетворили ці бруски на грубуватий триптих.

Що зобразити на них - справа виключно вашого смаку та вміння. Можна поекспериментувати у PhotoShop та накласти на дошки кілька варіантів зображення. Головне – потім зуміти перенести малюнок на дерево!

Наприклад, такі орхідеї:

А як щодо вогнів великого міста?

Щось простіше і менш глибоке, наприклад, міст:

Або його докладний креслення:

Переконавшись, що вибраний вами малюнок чудово виглядатиме на дерев'яних панелях, можна приступити до ескізу на папері. Перенести зображення на дерево можна спробувати за допомогою копірки чи малюючи самостійно.

Але для нашого остаточного проекту було обрано звичайну кульбабу.

Накидайте ескіз на папері та почніть малювати на дошках. Спочатку можна простим олівцем, а потім лінії навести маркером для деревини.

І ось він, готовий шедевр — триптих, легкий подих вітерця і пухнастий кульбаба… Мені дуже подобається!

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *