Посуд із половинок від Seletti: на стику двох культур

Коли мешканці Заходу лише прокидаються, люди Сходу вже лягають спати. Схід і Захід часто протиставляють як у дрібницях, так і в глобальних питаннях, адже ми такі різні, і водночас у нас так багато спільного та схожого. Це питання протиставлення та об'єднання стало головним мотивом оригінальної колекції посуду італійської компанії Seletti. Hybrid Collection складається з тарілок, чашок і блюдець, ніби склеєних із половинок, кожна з яких представляє певний стиль та культуру.

Посуд колекції можна сміливо назвати «на стику двох культур — Сходу та Заходу», що цілком очевидно виходячи із зовнішнього вигляду тарілок та чашок. Філософська концепція порцелянового сервізу зрозуміла кожному — так, ми дуже різні, але в той же час разом складаємо єдине ціле, і нам нема чого ділити і нема за що воювати.

посуд з половинок seletti

Найтонший, розписаний вручну порцеляна робить посуд справді шедевром мистецтва. Так, такий вишуканий посуд не призначений для повсякденного використання, та й взагалі для сервірування столу. Посуд із половинок носить чисто декоративний характер і призначений для справжніх цінителів екстравагантного та нестандартного посуду, що зберігається за кристально чистим склом буфетів.

порцеляновий посуд з половинок seletti

порцеляновий посуд з половинок seletti

гібридний посуд із половинок seletti

чашки з половинок

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *