Розбірна підвісна полиця з креативним дизайном

легка підвісна полиця Bridge Shelves

Якщо ви любите мінімалізм і простоту, то ця підвісна полиця вам, швидше за все, припаде до душі! Bridge Shelves (полиці-міст) – цікава концепція дизайну полиць, яка додасть нотку елегантності у будь-який інтер'єр. На створення цих книжкових полиць авторів проекту надихнули підвісні мости, а саме два видатних інженерних дива — Golden Gate Bridge (San Francisco Bay) та Akashi Kaiky? Bridge (Awaji Island, Japan).

підвісна полиця Bridge Shelves

І хоча вищезгадані мости складні і химерні, підвісна полиця дизайнерів датської компанії Bolia вийшла легкою, повітряною, простою і дуже милою. Bridge Shelves складається з чотирьох частин, виготовлених з дуба: планка, яка кріпиться до стіни, і три полиці різної довжини. Подібно до конструкції мостів, підвісна полиця тримається за допомогою вигнутих металевих стрижнів. Полиці можна переміщати вздовж горизонтальної планки, таким чином змінюючи зовнішній вигляд за вашим бажанням та підлаштовуючи його під вміст.

книжкова підвісна полиця

Незважаючи на легкість і ненадійність, полиці здатні витримати пристойну вагу. Хоча якраз перевантажувати їх книгами та предметами не хочеться. Декілька філософських книг, вазочка з сухостоєм і кілька каменів у стилі дзен чудово вписуються в загальний концепт.

підвісна полиця у розібраному вигляді

Що дуже важливо і, безперечно, корисно, так це те, що система повністю розбирається на окремі частини і компактно складається для зручності зберігання та транспортування. Тим, хто часто подорожує, переїжджає, знімає офіси та житло, підвісна полиця Bridge Shelves стане в нагоді.

підвісна книжкова полиця Bridge Shelves

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *