Кумедні чашки з обличчями від FiftyEight

Відома і успішна 3D-анімаційна студія FIFTYEIGHT вирішила не обмежувати свою творчість віртуальним світом, створюючи анімаційні рекламні фільми, а перейшла до реального втілення своїх персонажів в аксесуарах і предметах інтер'єру. Так з'явилися забавні чашки з обличчями та інший посуд із мордочками героїв мультфільмів!

У Німеччині та за її межами анімаційні герої коротких фільмів Tassen досить популярні та впізнавані. Співробітники компанії якось заради сміху придумали проект чашок, що «ожили», але він отримав стільки позитивних відгуків, що в студії вирішили втілити його в життя. За ескізами аніматорів на фарфоровій фабриці зробили ексклюзивну серію зворушливого посуду Tassen.

чашки з обличчями від Fiftyeight

У колекції є різний посуд та чашки з обличчями: усміхнені чашки для чаю, задумливі чашки для кави, сплячі піали для супів і навіть чайник з гордо піднятим носом! Такий посуд урізноманітнить сніданки та обіди, підніме настрій, та й просто прикрасить інтер'єр кухні або вітальнею забавними виразами мордочек! Набір дуже сподобаються дітям, до того ж вони нагадують героїв діснеївського анімаційного фільму «Красуня і Чудовисько» — чашку Чіпа та заварний чайник Мадам Потт.

оригінальні чашки з обличчями від Fiftyeight

незвичайні чашки з виразом обличчя Fiftyeight смішні чашки з виразом обличчя Fiftyeight оригінальні чашки з виразом обличчя Fiftyeight оригінальні чашки з виразом обличчя Fiftyeight

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *