Інноваційне освітлення саду: плитка, що світиться

Традиційне освітлення саду або двору у вигляді ліхтарів та інших ламп можна замінити на незвичайний, оригінальний та інноваційний варіант! Замість кам'яних, ґрунтових або плиткових доріжок, темних і непомітних уночі, в саду з'являться сяючі стежки, наче Чумацький шлях у небі! М'яко фосфоресційна плитка, що світиться, перетворить нічний двір і сад у чарівний світ з казок і легенд.

садова доріжка serralunga вдень

Дизайнер Роберто Паолі (Roberto Paoli), який створив незвичайну садову доріжку, співпрацює з італійською компанією Serralunga - новаторами освітлення для присадибної ділянки. Ідею та натхнення дизайнер знайшов у кліпі Майкла Джексона Billy Jean, де при кожному кроці та русі співака підсвічується тротуарна плитка або предмети, до яких він торкається.

святкова плитка serralunga

Оригінальна доріжка, що світиться, складається з окремих елементів, що імітують справжні камені. Тільки вони зроблені з високоякісного поліетилену низької щільності LLDPE. Цей штучний матеріал стійкий до утворення тріщин і подряпин, мають високу міцність і бар'єрні властивості по відношенню до вологи і кисню. По суті, це плитка, що світиться, всередині якої встановлені світлодіоди. Вимикач та регулятор інтенсивності освітлення монтується у будинку.

деталі садової освітлювальної доріжки

Одна секція складається з п'яти ламп-тротуарних плиток, а з безлічі таких секцій можна зробити бордюр для звичайної доріжки, обмежити і підсвітити клумби або викласти садову доріжку, що повністю світиться, будь-якої форми. Таке сучасне освітлення перетворить будь-який сад на оазис світла та чарівництва, стане оригінальною прикрасою та предметом гордості своїх власників.

садова доріжка Serralunga вночі плитка, що світиться

Рекомендуємо: як приємно провести зимовий вечір за чашкою ароматного какао, сидячи біля печі або каміна! Затишне тепло розливається по тілу, тріск полін нагадує про щось радісне з дитинства.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *