Складна підставка для журналів своїми руками

Так, ми живемо в епоху цифрових технологій, але багато хто досі купує журнали та газети, адже відчуття паперу та можливість перевертати сторінки не замінить жоден гаджет. Щоб тримати журнали під рукою, пропонуємо зробити своїми руками стійку. Складна підставка для журналів може стояти поруч із диваном, кріслом або столом приставки в зоні відпочинку. Стиль - мінімалістичний ростик, оскільки використовуватимемо необроблене дерево і тканину денім. Але для вашого інтер'єру ви можете зробити зовсім інший варіант, з використанням лакованого дерева та яскравої тканини.

складна підставка для журналів своїми руками

Зміст:

  1. Інструменти та матеріали.
  2. Складна підставка для журналів: перебіг роботи.

Інструменти та матеріали:

  • 4 дерев'яні планки;
  • 2 дерев'яні планки круглого перерізу (профіль, рейка);
  • 2 болти 3/8 дюйма з гайками;
  • саморізи;
  • відріз тканини;
  • голка, нитка чи швейна машина.

матеріали для складної підставки

Складна підставка для журналів: перебіг роботи.

? Крок 1. Відріжте шматок тканини 90 на 40 см (включаючи припуски на шви). Підверніть один край тканини на 1 см, потім ще 1 см. Закріпіть шпильками, прошийте. Видаліть голки та повторіть три інші сторони. Так ви приховаєте необроблений край.

 крок 1 складана підставка для журналів

? Крок 2  Складіть одну з коротких сторін тканини на 5 см, закріпіть шпильками. Має залишитися зазор, куди можна буде вставити круглу дерев'яну рейку. і закріпіть по краю (так що ви залишите петлю / зазор, через який можна вставити дюбель). Повторіть протилежний край тканини.

 крок 1 складана підставка для журналів

? Крок 3 Візьміть 4 дерев'яні планки однакової довжини (40 см). Якщо немає готових - розпиляйте довшу планку. Відшліфуйте краї. Позначте середину кожної планки, потім просвердліть отвір центром. Діаметр отвору повинен збігатися з дюймовими болтами, які ви вставите пізніше в отвори.

? Крок 4. Розпиляйте круглий дерев'яний профіль на дві частини. У цьому прикладі довжина кожної — 45 см. Відшліфуйте краї. Саморізом прикрутіть рейку до плоскої дерев'яної планки під прямим кутом. Саморіз проходить крізь круглу рейку.

складна стійка для журналів своїми руками

? Крок 5. Одягніть тканинну частину на обидві круглі рейки. Повторіть крок 4. У вас вийде дві дерев'яні основи, з'єднані тканиною.

журнальна складна підставка своїми руками

? Крок 6 З'єднайте дві дерев'яні основи разом, вкрутивши болт через отвір, який ви зробили раніше у центрі кожної деталі. Поставте кожну пару у формі X, щоб тканина провисала між ними, а потім закріпіть болти за допомогою гайки-баранчика. Повторіть з іншого боку.

складна підставка для журналів своїми руками

Досить просто, правда? Навіть якщо ви не читаєте журнали, цю складну підставку можна використовувати для зберігання iPad або книг.

складна підставка - стійка для газет та журналів складна підставка - стійка для газет та журналів

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *