Освіжаємось стильно: вентилятори в інтер'єрі

Спекотним літнім днем хочеться сховатися від спекотного сонячного проміння в прохолодну кімнату свого будинку чи квартири. Але це завжди виходить, т.к. буває проблематично зберегти комфортну температуру у приміщенні, коли за вікном спека. Фахівці з кліматичної техніки відразу ж пораджу нам встановити кондиціонер, проте бувають випадки, коли немає можливості на його встановлення або просто не хочеться псувати дизайн інтер'єру громіздким пристроєм. На цей випадок на допомогу приходять вентилятори. Добре вибір вентиляторів у наш час досить великий. Правильно підібраний прилад для охолодження, здатний не тільки принести вам бажану свіжість і прохолоду, але і стати родзинкою інтер'єру.

Handmadeidea.com.ua представляє до вашої уваги ідеї використання вентиляторів в інтер'єрі, не тільки для охолодження, але і стилізації вашого житла.

Всім відомо, що вентилятори бувають як підлогові, так і настільні. Вони хороші тим, що мобільні та займають трохи місця. Подібні джерела свіжості відмінно підходять для приміщень з невеликою площею, до того ж вони мають різноманітний дизайн, що дає змогу підібрати прилад під різний стиль інтер'єру.

Також існують не тільки стильні моделі вентиляторів, а й універсальні, які можна ставити як на підлогу, так і на будь-який інший предмет меблів, наприклад, на полицю, як показано на фото.

Коли побутова техніка естетично вписується в інтер'єр вашого житлового приміщення - це однозначно приносить задоволення. Але не варто забувати про те, що це насамперед побутовий прилад, який повинен справлятися зі своїми обов'язками, а саме: гнати добрий потік повітря, бути не надто галасливим та безпечним.

Тому, перед тим, як вибрати відповідний по дизайну вентилятор, зверніть увагу на його рівень шуму, він по можливості не повинен перевищувати 30 Дб - це допустима межа звукового комфорту для людського слуху.

Ще один варіант універсального вентилятора з креативним дизайном, який відмінно підходить до інтер'єру з дерев'яними меблями. Цікава ідея використати кілька приладів із однаковою стилістикою різних розмірів. Що більше, можна залишити в кутку і направити потужний потік повітря через усю кімнату, а той що поменше, поставити на столик і освіжатися точково сидячи на дивані.

А якщо зібралася компанія друзів, кілька вентиляторів точно не будуть зайвими.

Також відмінним варіантом є маленький і практично безшумний настільний вентилятор. Його невеликі розміри не займають багато простору на вашому робочому столі, а робота поблизу дасть йому можливість швидше освіжити потоком прохолодного повітря. До того ж, це найдешевші варіанти такого побутового обладнання.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *