Змішувачі для ванни: стильні, зручні, функціональні

Ринок змішувачів для душу та ванни представлений сотнями моделей різних брендів. Сантехнічні пристрої одночасно вирішують функціональні та естетичні завдання.

Стильні змішувачі для сучасних інтер'єрів ванн

При виборі змішувачів потрібно дивитися на основні характеристики, включаючи:

  • матеріал виготовлення (латунь, пластик, нержавіюча сталь);
  • спосіб монтажу (на раковину, стіну, потайний та ін);
  • довжину та висоту виливу;
  • тип управління (класичний змішувач, термостат) та ін.

Багато покупців вибирають латунні змішувачі. Як приклад можна навести модель Olive Torres. Пристрій має практичну поверхню – чорне емалеве покриття, яке не залишає розлучень і слідів. Виробник дає тривалу гарантію на картридж та корпус виробу. Інші особливості – однозахватний механізм, кут повороту дивертора 90 градусів, пластиковий аератор.

Зручний підбір сантехніки

На сторінці https://nir-vanna.ru/catalog/smesiteli/vanny-i-dusha/ представлений каталог змішувачів з різних матеріалів та у широкому ціновому діапазоні. Тут зручно вибирати сантехніку для ванни та душу, користуючись фільтрами, читаючи описи пристроїв, порівнюючи їх характеристики.

Наприклад, на сайті можна вибрати стильний одноважільний змішувач Orange Lutz з коротким виливом та незвичайними геометричними рішеннями. Пристрій особливо вдало виглядатиме в сучасних інтер'єрах, включаючи хай-тек. Кран не тільки дуже гарний, а й надійний.

Змішувачі з монтажем на раковину та прихованою установкою

Цінителі мінімалізму та елегантних форм предметів можуть придбати кран Omnires Parma. Це оригінальна модель із вивіреною геометрією. Пристрій виглядає сучасно та легко. Матеріал виготовлення – якісна латунь. Усередині встановлений керамічний картридж.

Вибираючи сантехніку, важливо визначитися із способом її монтажу. Часто крани монтуються просто на раковину, наприклад, як Orange Loop M26-311gr. Це надійний пристрій із латунного сплаву, з покриттям із матового графіту. Встановлений у крані аератор створює стабільний і потужний струмінь води при відкритті. У комплект входить повний душовий набір, включаючи лійку та тримач.

У сучасних інтер'єрах ванн часто встановлюють змішувачі із прихованим монтажем. Це стильне та практичне рішення, такі пристрої заощаджують корисний простір у кімнаті.

Моделів кранів із прихованим монтажем багато, наприклад, WasserKRAFT Sauer 7171 із золотистим покриттям. Хоча кольори бувають різними, від сріблястого до чорного.

З прикладами іншої сантехніки для душу та ванни можна ознайомитись за посиланням, вказаним у матеріалі.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *