Різьблена дерев'яна підлога Mafi

Хтось віддає перевагу натуральній текстурі дерев'яного покриття для підлоги, а хтось — сучасні (і менш дорогі) варіанти ламінатної підлоги. Ця візерункова підлога забезпечує художній рельєф десь між сучасними технологіями та класичною дерев'яною підлогою.

підлога mafi

Дерев'яні настили Mafi пропонують свіжий погляд на те, якою має бути підлога. Візерунки та орнаменти варіюються від абстрактних та примітивних до повноцінних художніх творів.

дерев'яна підлога mafi

Візерунки вигравірувано неглибоко, щоб мінімізувати ймовірність скупчення бруду та пилу, але така нерівна текстура приємно відчувається босими ногами. Чіткість та контрастність малюнка залежить від того, під яким кутом ви дивитеся на підлогу, як падає світло та тінь.

mafi, дерев'яна підлога

Така підлога ще називається проектованою або інженерною. Матеріали, що використовуються: для верхніх шарів - натуральна деревина, для нижніх - оргаліт.

підлога mafi в інтер'єрі

Звичайно, існують проблеми із твердою деревиною. Найбільша — деформації через перепад температур, а також чимала вартість. На інженерну підлогу також впливають температура та вологість, але значно меншою мірою. За рахунок варіантів товщини нижнього шару підходить для будь-яких приміщень, швидко монтується, та й виглядає оригінально та природно.

дерев'яна різьблена підлога mafi
дерев'яна різьблена підлога від mafi

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *