Перфоровані шпалери

Якщо ви плануєте зробити ремонт в квартирі і хочете в найкоротші терміни перетворити інтер'єр, то одним із швидких і зручних рішень буде поклеїти шпалери, що самоклеяться. Дизайнери латвійської студії Znak випустили незвичайні шпалери, що самоклеяться, з продуманою перфорацією, завдяки чому можна прямо в процесі обклеювання стін відривати шматки плівки, створюючи унікальний орнамент!

 перфоровані самоклеючі шпалери znak

Шпалери є самоклеючою плівкою з приємною шорсткою текстурою, що нагадує тканинне полотно. Перфорація виконана у вигляді плавно вигнутих ліній, що нагадують з'єднані між собою вісімки. Для унікального декору стін дуже важливі колір і текстура поверхні під шпалерами. Наприклад, можна дозволити дитині розмалювати стіну в дитячій кімнаті фарбами. Щастя не буде межі!

Потім поверх малюнка наклеїти шпалери, що самоклеяться, і відірвати частини по перфорації. У результаті вийде дуже цікавий елемент дизайну інтер'єру, як єдиний у своєму екземплярі. Відривати можна тонкі лінії, залишаючи більше обклеєного простору, так і великі елементи перфорації, створюючи легкий ажурний орнамент поверх різнокольорової або однотонної стіни, вікна або дзеркала! Звичайно, якщо самостійно поклеїти шпалери виконати інші ремонтні роботи складно, то завжди є можливість зробити ремонт, скориставшись послугами професіоналів, наприклад, comfortdeluxe.com.ua.

перфоровані самоклеючі шпалери znak

процес обклеювання стін самоклеючими шпалерами

Серія цих незвичайних шпалер, названих Tears off, створена молодими хлопцями зі Znak у співпраці з популярним голландським концептуальним художником Аldo Kroese та німецьким дизайнерським дуетом Studio Hausen.

самоклеючі перфоровані шпалери в інтер'єрі

перфоровані шпалери в інтер'єрі

перфоровані шпалери в інтер'єрі

розмалювати стіну під перфоровані шпалери

перфоровані шпалери znak

шпалери, що самоклеяться на малюнок

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Одна думка про “Перфорированные самоклеющиеся обои”

  1. homeinteriors

    чудова стаття, що давно шукав. Дякую

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *