Годівниця для птахів своїми руками з чашки та блюдця

Щебет і спів птахів, мабуть, нікого не залишить байдужим. Вважається, що слухати пернатих дуже корисно, таким чином йдуть тривоги, хвилювання, нервова система заспокоюється, а людина приходить у збалансований, рівний та умиротворений стан душі. Для того, щоб ваш сад на дачі облюбували крилаті співуни, зробіть кілька годівницю — напувалок для птахів. Годівниця для птахів своїми руками стане не лише місцем трапези пернатих, а й витонченим декором садової ділянки.

Швидше за все, у вас знайдеться бабусин чайний сервіз, який ви ніколи не використовуєте, або його залишки у вигляді окремих чашок, блюдець чи цукорниці. Ось із цих предметів і можна зробити кілька витончених годівниць для птахів своїми руками.

годівниця для птахів своїми руками з чашки та блюдцяТакий дизайн годівниці має низку переваг. По-перше, це не тільки годівниця, а й напувалка — у чашку можна наливати свіжу воду, а на блюдце насипати зерна та крихти. У спекотні дні птахи будуть дуже вдячні за це. Кераміку або скло легко митиме і міститиме в чистоті. Ну і естетично така годівниця для птахів своїми руками виглядає набагато привабливіше та цікавіше, ніж вироби із пластикових пляшок або картонних коробок.

напувалка для птахів своїми руками з чашки та блюдцяГодівниці можна вішати на гачок за ручку, підвішувати на ланцюжках або мотузках, а також встромляти в ґрунт за допомогою приклеєних до блюдця кілочків. Саме розташування предметів у годівниці також може бути різним, наприклад, чашка може стандартно стояти на блюдце, так і лежати на ньому, з другого блюдечка можна зробити дах або заслінку від бокового вітру, замість чашки можна використовувати цукорниці, соусниці, заварні чайнички, склянки та інший посуд.

годівниця для птахів своїми руками з чашки та блюдцяНу, а сам хід роботи дуже простий. Слід добре вимити і висушити посуд, знежирити поверхні, що склеюються, і діяти згідно інструкції до клею.

садова годівниця для птахів своїми рукамипідвісна годівниця для птахів з чашки та блюдця напувалка для птахів на ніжці з чашки та блюдця годівниця для птахів на ніжці з чашки та блюдця смішна годівниця для птахів до керамічним кошеням

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *