Книжкові скульптури - різьблення за книгами

Роботи художника Brian Dettmer нікого не залишають байдужими, викликаючи гаму емоцій: від захоплення «як гарно!» до обурення «не можна так поводитися з книгами!».

книжкове мистецтво Brian Dettmer

Ставлення людства до книг за час існування друкованої справи еволюціонувало від «таємних знань» та розкоші до повсюдної заміни видань паперових електронними та навіть байдужості. Проте постійним залишається той факт, що справжнім творчим особистостям життєве необхідно вийти за рамки стандартної творчості.

Мистецтво книжкової мініатюри Brian Dettmer

Креативний художник Brian Dettmer розвиває новий вид книжкового мистецтва (оригінал. - Book Carving). Ідея полягає у перетворенні книги на скульптуру методом вирізування з неї зайвих, на думку художника, частин. Brian – один із найяскравіших та найвідоміших представників цього нового жанру сучасного мистецтва. Можливо, коли вирізання з книг стане частиною класичного мистецтва, його назвуть фундатором, а його методи та роботи — хрестоматійними. У роботі Brian нічого, крім ножа, пінцету та хірургічних інструментів, не використовує. Дивує його фантазія, безмежна просторова уява та вміння побачити у закритій книзі шедевр, здатний здивувати навіть досвідчених естетів.

книжкове мистецтво, Brian Dettmer

книжкове мистецтво, Brian Dettmer

книжкове мистецтво, Brian Dettmer

пісочний годинник, книжкове мистецтво, Brian Dettmer

трикутник, книжкове мистецтво, Brian Dettmer

Brian Dettmer книжкове мистецтво

Brian Dettmer книжкове мистецтво

Brian Dettmer книжкове мистецтво

Brian Dettmer книжкове мистецтво

скульптура, книжкове мистецтво, Brian Dettmer

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *