Великодні яйця з ефектом мармуру своїми руками

З кожним роком стає дедалі більше оригінальних варіантів розпису та декорування великодніх яєць. Представляємо Вашій увазі ще один цікавий та нестандартний спосіб фарбування яєць до свята – мармурові великодні яйця!

мармурові великодні яйця своїми руками за допомогою лаку для нігтів

Кожен візерунок вийде абсолютно унікальним і неповторним, результат Вас щоразу дивуватиме.

З першого погляду можна подумати, що такі тонкі та химерні візерунки намалювати буде досить складно, і це займе багато часу! Але ні, зробити такий декор великодніх яєць не складніше, ніж просто традиційно зварити їх у лушпинні цибулі!

синьо-білі мармурові великодні яйця своїми руками

Для того, щоб зробити мармурові великодні яйця своїми руками, Вам знадобляться:

  • варені яйця
  • ємність із водою
  • лак для нігтів різних кольорів
  • зубочистки
  • гумові рукавиці

матеріали для мармурових великодніх яєць своїми рукамиЯк зробити мармурові великодні яйця.

Налийте у миску чи склянку воду кімнатної температури. Потім капайте у воду лак для нігтів різних кольорів, крапля на краплю. Лак швидко розпливається плівкою на поверхні води. Зубочисткою зробіть на поверхні якийсь вигадливий візерунок. Візьміть яйце так, щоб пальці зайняли найменшу площу.

майстер-клас мармурові великодні яйця своїми руками

Зануріть яйце на половину у воду з плівкою з лаку, потримайте 1-2 секунди і виймайте. Лак, що залишився, зберіть зубочисткою. Якщо не хочете випадково забруднити пальці лаком, використовуйте гумові рукавички. Акуратно покладіть яйце і дайте лаку на шкаралупі висохнути. Щоб прискорити процес висихання, можна скористатися феном. Потім повторіть усі дії та пофарбуйте другу половину яйця.

розпис великодні яйця з ефектом мармуру.

Ось такі оригінальні великодні яйця своїми руками можна зробити швидко та просто. Колірну гаму ви можете обрати самі. Це можуть бути як класичні поєднання кольорів, спокійні кольори та м'які переходи, так і буяння яскравих фарб. Так як хімічні речовини з лаку можуть проникнути через шкаралупу, яйця краще потім не їсти.

мармурові великодні яйця своїми рукамиЩоб краще зрозуміти, як зробити мармурові великодні яйця, перегляньте відео:

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *