Закладки - серця з помпонів своїми руками

Пропонуємо майстер-клас як зробити милі закладки для книг - серця з помпонів своїми руками. Такі вироби-серця стануть забавною (і корисною) валентинкою для однокласників і однокласниць ваших дітей! Але не забудьте і собі зробити пару екземплярів, тому що серця виходять занадто милими, щоб віддати їх усі! Нижче наведено докладні інструкції з фотографіями.

серця з помпону своїми руками закладки для книг

Для роботи знадобиться:

  • пряжа
  • ножиці

що потрібно для сердець з помпонів

♥ Крок 1. Серця з помпонів починаються як звичайні помпони. Почніть обмотувати пряжу навколо пальців або шматок картону. Основою для цих помпонів стали три пальці дорослої людини. Кількість витків ви контролюєте самі. Чим більше ви намотаєте на пальці, тим більше пухнастим вийде серце, але і не перестарайтеся.

помпони своїми руками

серце з помпону майстер-клас

 

♥ Крок 2. Після того, як ви намотали пряжу на пальці, відріжте нитку та залиште довгий хвіст. Використовуйте цей кінець, щоб щільно та надійно зав'язати помпон навколо середини. Довгий хвіст буде маркерною частиною закладки - тією, що знаходиться в книзі.

вироби серце помпон своїми руками

♥ Крок 3. Ножицями розріжте петлі помпона з боків.

помпони серця серця з ниток своїми руками

♥ Крок 4. Тепер починаємо надавати потрібної форми. Обрізання здаватиметься трохи безжальним. Об'ємна форма серця вимагає гострих кутів, тому не бійтеся, сміливо зрізайте зайве.

серця помпони своїми руками серця помпони своїми руками

Тримайте помпон за довгий кінець. Почніть формування серця з його нижньої частини. Створіть гострий кут V знизу. І пам'ятайте, що це тривимірна фігура. Уявіть повітряну кулю у формі серця, щоб полегшити собі завдання.

серця помпони своїми руками

Як тільки нижня частина стане правильною, знайдіть центр верхньої частини (де нитки пов'язані довгим кінцем) та використовуйте ножиці, щоб обрізати їх до потрібної довжини.

серця помпони своїми рукамиПродовжуйте-продовжуйте.

серце помпон з ніхто своїми рукамиВже краще.

закладка для книги в серце помпонЩе трохи прибрати нерівності.

закладка для книги в серце помпон

Готово!

серця з помпонів своїми руками майстер клас

Таких закладок — сердець із помпонів багато не буває!

серця з помпонів своїми руками майстер клас серце помпон своїми руками

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *