Оригінальні мереживні світильники Місяць

«Ми даруємо Вам Місяць — музу натхнення, мистецтва, творчості, романтики та мрій!» - Саме так описує дизайнер Matteo Ugolini свої твори, світильники кулі, що отримали назву Ululi-Ulula.

світильники кулі з мереживом

Здавалося б, нічого екстраординарного ні в матеріалах, ні в дизайні. Звичайні світильники кулі із забарвленого скловолокна. Родзинкою проекту стали мереживні вставки, які визначають унікальний образ плафона. Кожен світильник – неповторний. Ажурні візерунки нагадують моря та кратери нашого Місяця. Фантазуючи, можна у світильнику побачити далекі планети з інших галактик, з їхніми контурами материків, зірки-гіганти з плямами, супутники з газовими хмарами. М'яке свічення не ріже очі, ніжно освітлюючи простір, що чудово підійде для спальні або затишного тихого вечора у вітальні.

світильники кулі з мереживом

У колекції представлені різні моделі — стельові, настільні та світильники для підлоги кулі двох розмірів, діаметром 75 і 45 см. Також можна вибрати два відтінки — теплий (бронза) і холодний (срібло). Крім того, виробник пропонує опцію покриття світильника спеціальним захистом, що запобігає попаданню вологи, що розширює ареал використання ламп до ванних кімнат та вулиці.

світильники кулі Ululi-Ulula

Вибрати та придбати люстру буває дуже складно, у такому широкому асортименті світильників справді можна розгубитися. Підібрати саме те, що вам підходить допоможуть професіонали київського інтернет-магазину освітлення Люстра-стайл!

світильники кулі Ululi-Ulula

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Одна думка про “Оригинальные кружевные светильники Луна”

  1. Brille

    Дуже гарні люстри. І особлива їхня краса в тому, що вони розміщені в чудовому інтер'єрі. Таке і в інстаграмі додати не соромно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *