Футуристична ванна сфера від Олександра Жуковського

У сучасному світі технічного прогресу та інновацій поряд зі зміною загального підходу до організації житлового простору давно намітилася і тенденція змінювати ставлення до такого важливого приміщення нашого житла, як ванна кімната. Адже, якщо подумати та відчути, ванна для багатьох з нас не є місцем, де тільки можна вимити руки, почистити зуби чи прийняти душ.

ванна сфера від Олександра Жуковського

Простір ванної кімнати слід розглядати як місце, де починається і закінчується день, кожен день. Ця частина будинку багато в чому створює наш настрій вранці та налаштовує нас до відходу до сну ввечері. Ванна стає своєрідним символом та методом очищення не тільки фізичного тіла, а й душі – змити з себе бруд, а також турботи, переживання, тяжкі емоції. Простір перетворюється на прошарок між шумною суєтою зовнішнього світу і тихим спокоєм домашнього вогнища.

Футуристична ванна сфера Bathsphere дизайнера Олександра Жуковського – це оригінальна концепція створення простору у просторі. Після напруженого робочого дня, повного обов'язків і турбот, ми потрапляємо в маленький затишний світ, де можна повністю розслабитись, відпочити та очиститись у всіх сенсах слова.

ванна сфера в стилі футуризму

Усередині скляної сфери задумана можливість змінювати настрій та «погоду», наприклад, імітувати теплий літній дощ чи туман, змінювати рівень вологості, температуру, освітлення, включати музику чи звуки природи і навіть наповнювати простір ароматами. Завдяки тому, що прозора сфера підвішена до стелі, а ви знаходитесь у воді, можна навіть відчути почуття невагомості та ширяння! І все це у власній ванній кімнаті! Ну хто б відмовився від такої чудової нагоди!

Як матеріал для сфери передбачається використовувати міцне загартоване скло, вся сантехніка всередині — найвищої якості із застосуванням високих технологій. А злив замислювався досить простим — просто в поглиблення у підлозі, де, звичайно, заздалегідь передбачено каналізаційний отвір.

На даний момент, ванна Bathsphere існує тільки у вигляді концепту, але було б чудово, щоб така оригінальна ідея була реалізована. Звичайно, не в кожну ванну можна помістити таку сферу. Тут більше підійде великий простір з чудовим краєвидом на нічне місто, океан чи гори.

Джерело: http://brigade.com.ua/index.php?route=common/home

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *