Декупаж вимикача своїми руками

Якщо ви хочете наповнити інтер'єр незвичайними деталями і зробити його неповторним, можете почати з побутових вимикачів освітлення! Звичайно, ви можете просто купити пару яскравих і незвичайних вимикачів, але це коштуватиме грошей та й вибір не особливо великий, до того ж вони не будуть оригінальними і унікальними. Декупаж вимикача власноруч вирішить це питання без великих фінансових витрат.

декупаж вимикача

Щоб зробити декупаж виклювача, Вам знадобиться:

  • прості вимикачі (можна у стилі ретро);
  • клей-лак для декупажу;
  • губка;
  • серветки, газети.

Для цього майстер-класу було обрано старі вимикачі. Але в техніці декупаж можна прикрасити будь-які вимикачі, зокрема сучасні. Якщо це можливо, розберіть вимикач. Нам потрібний корпус, без електричної частини та кнопок. Якщо у вимикача великі клавіші, можна обклеїти тільки їх.

декупаж вимикача своїми руками

Виріжте із серветки або газети прямокутник на сантиметр більше периметра вимикача (або невеликі прямокутники точно під розмір клавіш вимикача). Нанесіть клей для декупажу на серветку і поверхню вимикача, що обклеюється. Додайте папір і добре розгладьте його. Якщо ви обклеюєте корпус, то загортайте папір на зворотний стогін пластику та приклеюйте там.

декупаж вимикача своїми руками

Покрийте клеєм-лаком всю поверхню декорованого вимикача зверху паперу з лицьового та зворотного боку.

декупаж вимикача своїми руками

Шпильками наколи перфорацію по периметру прорізів, а потім легко витягніть непотрібний папір.

декупаж вимикача своїми руками

Готово!

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *