Світильники з гілок своїми руками

Природа створює прекрасні форми, нам залишається лише розглянути та зберегти цю досконалість. Напевно, ви хоч раз помічали незвичайну форму якоїсь гілки або корчі. Їхню красу можна використовувати в декорі інтер'єру не тільки як прикрасу, але і як цілком функціональний елемент. Чимало ідей для будинку із застосуванням дерева втілили дизайнери та умільці для того, щоб зробити стильні світильники із гілок своїми руками.

світильники з гілок своїми руками

Практично будь-який світильник з гілки можна зробити своїми руками, знадобляться нехитрі інструменти та вправність. Зате робота з деревом Вам принесе задоволення, це чуйний та теплий матеріал. Без зусиль можна знайти в лісі або парку химерні гілки дерев, що вже висохли. Таку гілку використовуйте як основу для лампи. Не варто брати зовсім трухляве дерево, основа має витримати вагу плафонів і прослужити довго.

світильник із гілки дерева

Залежно від довжини, діаметра та форми гілки ви можете зробити стельовий, підлоговий або настільний світильник. Для світильників для підлоги з гілок потрібно зробити надійну ніжку, наприклад, залити цементний розчин в якийсь контейнер або опалубку, куди вставити гілку дерева. Потім опалубку зняти і залишити голий цемент або залишити його в ємності (великий керамічний горщик, цебро, кашпо).

підлогові світильники з гілок дереваКоли основа світильника готова, прикріпіть до гілки шнур із патроном та лампочкою. Шнур можна як просто намотати на гілку, так і пустити через металеві куточки, прикріплені до дерева. З гілкою однаково цікаво та стильно виглядатимуть вінтажні абажури, старі плафони або просто голі лампочки.

лампа з гілки своїми руками

стельові світильники з гілок своїми руками

Екологічні світильники з гілок гармонійно впишуться практично в будь-який інтер'єр, головне пам'ятати, що в усьому потрібна міра. Не варто буквально захаращувати простір декоративними сучками, корчами та гілками.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *