Навісні полиці на стіну своїми руками

Один з кращих способів прикрасити будь-який інтер'єр - додати навісні полиці.

У цій статті Handmadeidea.com.ua покаже вам простий та швидкий спосіб створення навісних полиць за допомогою тканинних поясів. Ці полиці є багатофункціональними і можуть використовуватися різними способами. Їх можна використовувати як акцентні елементи дизайну, які підходять для всіх типів приміщень, таких як ванні кімнати, вітальні, кухні, спальні.

Такі підвісні полиці легко зробити самостійно практично з будь-яких підручних матеріалів, таких як дерев'яні дошки, пластик, метал і т. д. Ви можете використовувати будь-який з цих матеріалів, але він не повинен бути дуже важким.

Крок 1:

Якщо ви використовуєте металеву пластину, як у даному випадку, вам потрібно її акуратно зігнути у потрібному місці, попередньо зробивши отвори з боків для ременя.

Якщо це буде квіткова полиця, для більш шикарного вигляду можна зробити отвір під горщик квіток потрібного розміру. Так буде навіть надійніше – горщик не впаде.

  • Щоб повісити полицю, використовуйте дерев'яну пробку замість цвяха, це виглядатиме більш креативно.

Варіант із дерев'яною дошкою

підвісні полиці своїми руками

Якщо ви використовуєте дерев'яні дошкиВам потрібно просвердлити чотири отвори в кожному кутку, а потім прив'язати до неї мотузку, на яку вішається полиця. Варто заздалегідь відрегулюйте довжину мотузок так, щоб полиця висіла на потрібній висоті.

Крок 2:

Покладіть на полиці ваші улюблені предмети декору відповідно до інтер'єру кімнати. Наприклад, фрукти, кулінарні книги і т. д. Кухонне начиння та каструлі на кухні, а предмети мистецтва та статуетки в коридорі.

Готово!

Ваші багатофункціональні навісні полиці готові!

Вони не тільки виглядають модно та креативно, але й дозволяють краще організувати свій простір, виставивши на них всілякі речі. Якщо з якоїсь причини у вас немає потрібних матеріалів, не впадайте у відчай, увімкніть фантазію і огляньте навколо, можливо ви знайдете ще більш креативний підхід. За бажання, можна зробити книжкові полиці з самих книг, або з підручних матеріалів круглої форми, і на додаток оформити її рамкою з багету.

Зберегти та поділитися:


Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *